Maalaustyöt – Turku, Uusikaupuki ja koko Varsinais-Suomi

Sisämaalaukset niin kotiin kuin toimistoonkin

Saisiko olla uutta väriä seinään? Kyllästyttääkö porraskaiteen sävy, vai pitäisikö jo hieman rapistuneet koristekuviot palauttaa jälleen loistoonsa? Sisustustyö Kaunis Pinta toteuttaa maalaustyöt suurella sydämellä. Toimialueinamme ovat Turku, Raisio sekä koko Varsinais-Suomi. Palvelemme sekä yksityis- että yritysasiakkaita suurissa ja pienemmissä maalausurakoissa.  

Toteutamme sisämaalauksia yli 15 vuoden kokemuksella. Perinteisten maalaustöiden lisäksi maalaamme haastaviakin tiloja ja pintoja ja toteutamme erikois- ja sisustusmaalaukset varmalla otteella. Laadimme myös mielellämme suunnitelmat kohteen uudistamiseksi toiveidesi mukaan ja autamme tarvittaessa myös esimerkiksi maalien valinnassa. 

Ota yhteyttä ja kerro suunnitelmistasi, niin laitetaan uutta väriä pintaan! 

Ota yhteyttä »

Tasoitetyöt

Kun pohjatyöt on tehty huolellisesti, pääsee tapetti- tai maalipinta oikeuksiinsa. Toteutamme tasoitetyöt sisäseinille ja -katoille niin koteihin kuin vaikkapa yritystiloihinkin Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueilla. Valitsemme materiaalit aina tarpeen ja kohteen mukaan parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi, ja esimerkiksi tarvittava tasoitekerrosten määrä on kiinni kohdemateriaalista. Tasoituksen teemme myöskin tapauksesta riippuen joko koneellisesti tai käsin.

Kun valitset ammattilaisen tekemään tasoitetyöt, tulevat pohjat kerralla kuntoon eikä mahdollisia epätasaisuuksia ja virheitä tarvitse myöhemmin korjailla. Kauniin tasainen sekä pitkäikäinen maalaus- tai tapetointityö syntyy tasaiselle pohjalle.

Muista Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys on hyödynnettävissä tekemistämme lasitusten asennuksista. 

Kysy lisää