Huoneistoremontti – Rauma, Uusikaupunki ja koko Satakunta

Huoneistoremontit avaimet käteen -palveluna tai osaurakkana

Jos sinulla on suunnitteilla huoneistoremontti Raumalle, Uuteenkaupunkiin tai muualle Satakuntaan, olet löytänyt etsimäsi! Remontoimme ja kunnostamme sisätilat toiveidesi mukaan, ja tarjoamme myös suunnittelupalvelua sekä apua pintamateriaalien valintaan. Toteutamme pintarempat huoneiden ilmeen uusinnasta kaapinovien maalaukseen sekä iäkkäiden ovien ja ikkunoiden entisöintiin. 

Mikään työ ei ole liian suuri tai pieni, joten ota meihin yhteyttä: kuulemme mielellämme lisää suunnitelmistasi!

Ota yhteyttä »

Ovien ja ikkunoiden entisöinti

Arvokkaasta rakennusperinnöstä kannattaa pitää huolta: Kunnostamme vanhoja puisia ikkunoita ja ovia karmeineen. Iäkkäät puuikkunat ja -ovet tehtiin aikanaan kestämään todella pitkään, ja ne on valmistettu laadukkaasta materiaalista. Ammattimaisen entisöinnin avulla niiden käyttöikää saadaan jatkettua entisestään. Vanhan käsityön entisöinti on rakennuksen tyylin säilyttämisen lisäksi ekologinen valinta. Noudatamme entisöintiprosessissa Museoviraston ohjeita, ja pyrimme säilyttämään mahdollisimman paljon olemassa olevaa rakennetta. 

Jokainen kunnostettava ikkuna tai ovi on omanlaisensa, vaikka niitä yhdistävätkin tietyt ominaisuudet. Luottamalla kokeneeseen entisöijään varmistut siitä, että lopputulos kunniottaa vanhaa ja sopii edelleen tyyliin.

Kysy entisöinnistä »

Muista Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys on hyödynnettävissä tekemistämme lasitusten asennuksista. 

Kysy lisää